^Vrati se na vrh stranice

 • 1 Dekorativni Radovi...
  Zahvaljujući savremenim tehnikama i bogatim izborom materijala granice vaših želja ne postoje. Vaše je samo da pustite mašti na volju, a ostalo je na nama. Radimo prema vašim sopstvenim željama ili projektu arhitekte.
 • 2 Krečenje Stana...
  Kada je u pitanju krečenje stana, kuće ili poslovnog prostora, ideje su bezbrojne jer je pred vama beskonačni prostor za poigravanjem sa mnošto različitih boja i kombinacija. Svaka prostorija u kući, stanu ili poslovnom objektu nosi posebnu energiju, što utice na raspoloženje vaših ukućana, zaposlenih ili kilijenta.
 • 3 Molerski Radovi...
  Molerski radovi su izuzetno važan segment celokupne prezentacije i izgleda prostora jer izbor boja i tehnika u mnogome definiše i upotpunjuje prostor. Moguće je naglasti određene delove sobe dok sa druge strane veštim tehnikama je moguće i pokriti i zamaskirati neke nedostatke prostorije.Tek kvalitetno urađenim molersko farbarskim radovima možete da kažete da ste završili građevinski deo izgradnje i opremanja prostora. Bilo da želite akrilne boje, poludisperzije ili disperzije, špatulate i posebne tehnike, postavljanje tapeta ili bilo kojih drugih obloga mi u SM Color Team-u možemo da vam izađemo u susret i pomognemo u realizaciji projekta.
 • 4 Fasade...
  Fаsаdni izolаcioni sistem je jedаn od nаjvаžnijih elemenаtа svаkog domа, jer štiti od kiše, vetrа, hlаdnoće, toplote i drugih uticаje okoline. Takođe izgled fasade dаje željeni estetski izgled objektu. Gubici kroz fаsаdne površine prosečne porodične kuće iznose i do 30% od ukupne toplotne energije, dok je taj procenat znatno veći u stambenim i poslovnim zgradama. Direktno, jednostruko ulaganje u postavljanje izolacije i fasade na vaš objekat veoma se brzo isplaćuje kroz uštedu na energentima već kroz nekoliko godina.
 • 5 Spušteni Plafoni...
  Jedna od osnovnih predosti koje dobijate korišćenjem gips karton ploča prilikom završnih građevisnskih radova i konačnog uređenja enterijera jeste veliki broj mogućnosti i opcija koje imate na raspolaganju u odabiru konačnog rešenja za vaš prostor. Po svojim karakteristikama gips ploče se lako obrađuju, male su mase po kvadratu i nisu statičko opterećenje za objekat a prilikom njihovog postavljanja brzo se pokriva velika površina što sve zajedno čini ove ploče idealnim za korišćenje u izradi plafonskih sistema i konstrukcija. Posebnu primenu spušteni plafoni imaju u podizanju estetike prostorije.

Boje i ličnost

Boje i licnost

Boje nas prate kroz ceo život, odražavaju našu individualnost i utiču na naše raspoloženje. Neke boje više volimo, a druge manje. Boje na nas utiču pozitivno ili negativno. Izračunajte, koje boje su vaše...

Saberite brojeve koji označavaju datum vašeg rođenja. Primer: ako ste rođeni 22.12.1969, saberite 2+2+1+2+1+9+6+9. Njihov zbir iznosi 32. S obzirom da broj mora biti jednocifren, saberite i  3+2. Dobili ste vaš broj 5, koji odgovara plavoj boji.

 

Vaš rezultat:

 1. Vaša boja je crvena, pripadate ljudima koji su strastveni. Živite za taj trenutak i u životu želite probati baš sve. Otvoreni ste i direktni. Kada radite budite sami svoj šef, ne dopustite da vas vode, radije vi vodite druge. Ne zadržavajte osećanja, jer to loše utiče na vas.
 2. Vaša boja je narandžasta. Vrlo ste društveni i volite da se zabavljate. Reagujete emotivno i brzo otkrivate osećanja drugih. Vaš nedostatak je nedostatak samopouzdanja.  
 3. Žuta: nadareni ste za pisanje i vešti ste sa rečima, zato vašem talentu odgovara novinarstvo, marketing i informatika. Podložni ste nesanici.  
 4. Boja kojom vas je moguće opisati je zelena. Volite red i unapred planirate. Obično vam je potrebno vreme da se prilagodite na nove stvari. Čvrsto se držite svojih osećanja i materijalnih dobara. Iako volite društvo, često se osećate skučeno. Odgovara vam posao vezan za cvećarstvo i baštovanstvo.  
 5. Vaša boja je plava. Zaklinjete se na poštenje i iskrenost. Svoje stavove uvek branite do kraja. Odličan ste govornik, jer posedujete bujnu maštu i zbog toga vrlo rado komunicirate. Najčešće se opuštate uz muziku.
 6. Pripadate grupi ljudi, čija je boja ljubičasta. Imate bujnu maštu, koja podstiče vašu kreativnost. Imate oko za dobre stvari. Umetnost, opremanje i moda su stvoreni za vas.
 7. Ružičasta: Strpljivi ste i puni razumevanja. Jako dobro se snalazite kao domaćin. Odlično vam leže administrativni poslovi.
 8. Vaša boja je zlatna. Pripadate grupi ljudi, koji su jako ljubazni i otvoreni. Vi ste perfekcionist i jako ste samokritični. Teško podnosite poraze, za vas je i ranjivost poraz. Teško pokazujete svoje osećanja. Nadareni ste i stvoreni za podučavanje.
 9. Bela je boja svetlosti i simbol nevinosti. Simbolizuje uzvišenost, mir, širinu, kao i  suzdržanost. Pripadate grupi ljudi, koja celi život želi ostati slobodna i neutralna, a ujedno su uvek jednim okom okrenuti prema budućnosti.
FacebookTwitterGoogle BookmarksLinkedin
SM Color Team  © 2014. Sva prava su zadržana.